Συναυλία με δύο κορυφαίους σολίστες πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Συναυλία με δύο κορυφαίους σολίστες πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κηφισιάς

Μια μοναδική και διαφορετική συναυλία, με δύο κορυφαίους σολίστες, τη διακεκριμένη πιανίστρια Τζένια Μανουσάκη και τον Τσέχο τσελίστα Jίri Barta, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2019», όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς.

Σε μια υπέροχη μουσική βραδιά, οι δύο καταξιωμένοι και κορυφαίοι σολίστες ένωσαν τις ερμηνευτικές τους δυνάμεις σε ένα πρόγραμμα υψηλών κλασικών απαιτήσεων επί σκηνής, ερμηνεύοντας κορυφαία έργα του Robert Schumman, Gabriel Fauré, Astor Piazzolla, Sergei Rachmaninoff, κερδίζοντας επάξια τα χειροκροτήματα του μουσικού κοινού της Κηφισιάς.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, ο εμπορικός σύμβουλος της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα, Gerd Dueckelmann Dulbany, η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη, ο αρχιμουσικός του ΕΛΣ και μαέστρος Ηλίας Βουδούρης, η κ. Λίλα ντε Τσάβες, πρόεδρος H&M, Heritage & Museums – EMF Συμβούλιο της Ευρώπης, η κ. Μαρίτσα Τραυλού, εικαστική καλλιτέχνις, η επιχειρηματίας Ιωάννα Βενέτη, η διευθύντρια της Κρατικής Σχολής Χορού ΚΣΟΤ, Παυλίνα Βερέμη, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet