«Του Κουτρούλη ο γάμος» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς
Πολιτισμός

«Του Κουτρούλη ο γάμος» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς

Η θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» παρουσιάζεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Ώρα έναρξης: 20:30
Αίθριο δημαρχείου Κηφισιάς: Διονύσου & Μυρσίνης
Είσοδος ελεύθερη.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς παρουσιάζει το έργο του Αλέξανδρου-Ρίζου Ραγκαβή, «Του Κουτρούλη ο γάμος», σε γλωσσική και δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Καλατζόπουλου.

Μια διαχρονική κοινωνική και πολιτική σάτιρα που διακωμωδεί και στηλιτεύει την ελληνική πραγματικότητα του 1845 (εποχή του Όθωνα)… που δυστυχώς δεν απέχει πολύ από τις μέρες μας.

Ο πλούσιος Κουτρούλης, ράφτης από τη Σύρα, με τη βοήθεια του παμπόνηρου υπηρέτη του, έχοντας ψεύτικες υποσχέσεις και «δωροδοκίες», χρίζεται υπουργός για να κερδίσει την καρδιά της φιλόδοξης νεαράς Ανθούσας… μέχρι να τον συλλάβουν για απάτη…

Σκηνοθεσία-κοστούμια: Κική Αυγουστάτου
Μουσική: Δημήτρης Λέκκας
Σκηνικά-Μουσική διδασκαλία: Τόνια Αγγελοπούλου
Χορογραφίες: Άννα Ανυφαντάκη
Παίζουν οι: Μ. Τσικαλάκης, Σ. Σερρέτης, Κ. Μάρκου, Γ. Μπακανδρέας, Π. Γιακουμής, Β. Κυριακάκης, Σ. Θεοχαρόπουλος, Μ. Συρίγος, Τ. Αγγελοπούλου, Λ. Μήλιου, Β. Δριβίλα, Κ. Καλλιανού, Κ. Σπαγή, Κ. Σταθόπουλος, Ε. Παπαγεωργίου, Α. Ταραζή, Γ. Καλογεράς, Μ. Λουκά, Μ. Χατζηβασιλείου, Ρ. Τζορβά, Γ. Μουλά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet