Ο Φίλιππος Πλιάτσικας «φέρνει» το Rock της Δυτικής Όχθης στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας «φέρνει» το Rock της Δυτικής Όχθης στην Κηφισιά

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας «φέρνει» το Rock της Δυτικής Όχθης στην Κηφισιά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Ώρα έναρξης: 20:30
Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου, Νέα Κηφισιά

Η συναυλία θα αρχίσει με το συγκρότημα «Hot vs Cold» που θα ερμηνεύσει jazz, rock funky και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο.

Ακολουθεί ο  Φίλιππος Πλιάτσικας με το συγκρότημά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:
«Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος” που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε: το Rock της Δυτικής Όχθης!!!

»Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ΄90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει».

Φίλιππος Πλιάτσικας : Φωνή/Κιθάρα
Νίκος Σάλτας: Φωνή/Πλήκτρα
Χάρης Μιχαιλίδης: Φωνή/Ηλ.Κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς: Drums
Νίκος Παππάς : Υπέυθυνος ήχου

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet