Βραδιά ελληνικής οπερέτας σε συνεργασία ΠΕΑΠ – Χορωδίας Κηφισιάς 1937
Πολιτισμός

Βραδιά ελληνικής οπερέτας σε συνεργασία ΠΕΑΠ – Χορωδίας Κηφισιάς 1937

Mε επίκεντρο την ελληνική οπερέτα, τη διαχρονική της αξία στα ήθη του τόπου μας, το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με τη «Χορωδία Κηφισιάς 1937» παρουσίασαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η χορωδία της Κηφισιάς πλαισιώθηκε από 45 μέλη υπό την καθοδήγησή – διδασκαλία του μαέστρου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η πρόεδρος της Χορωδίας Δέσποινα Βανταλή.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη μίλησε με θερμά λόγια για την ιστορική και διαχρονική πορεία της Χορωδίας, καθώς και τη συμβολή της στα μουσικά δρώμενα από το 1937. Παράλληλα, ευχαρίστησε το μέλος της Χορωδίας κ. Γ. Βακαλόπουλο για τη διαμεσολάβηση ώστε να επιτευχθεί το άρτιο διαδημοτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη, «μέσα από τις διαδημοτικές συνεργασίες γινόμαστε όλοι σοφότεροι, αλλά και ενεργητικότεροι για τη δημιουργία Πολιτισμού με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Η ποιοτική ψυχαγωγία των συμπολιτών μας εξαρτάται από τη δημιουργική λογική που αναδεικνύει την καλλιτεχνική σύνθεση σε μοχλό ανάπτυξης, αλλά και κοινωνικής συνοχής». Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) προσκάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στο 1ο Πιλοτικό Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί εκλεκτοί πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παπάγου – Χολαργού Μιμή Ρουφογάλη, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς και φίλοι του ΠΕΑΠ που στηρίζουν με θέρμη κάθε δραστηριότητα στον χώρο του Πολιτισμού και της ελεύθερης έκφρασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet