4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει για 4η χρόνια το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από Δευτέρα 11/6 έως Δευτέρα 18/6, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφόρων ειδών παραστάσεις, τις οποίες έχουν προσεγγίσει άρτια οι σκηνοθέτες αλλά και οι ερασιτέχνες – ηθοποιοί.

4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς

Με τη συμμετοχή πέντε ερασιτεχνικών θιάσων το φετινό φεστιβάλ, χωρίς το διαγωνιστικό χαρακτήρα, επικεντρώνεται στη θεατρική τέχνη. Αξιόλογοι και γνωστοί ερασιτεχνικοί θίασοι από την Αττική αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζουν τα έργα τους με γνώμονα την αγάπη για το θέατρο.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι:

  • Δευτέρα 11 Ιουνίου, ώρα 21:00: «H Όπερα του Ζητιάνου» του Τζον Γκέι από το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», σε σκηνοθεσία Νίκης Κατσαρού.
  • Τρίτη 12 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Πάμε παράσταση» του Ρικ Άμποτ από τη Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε σκηνοθεσία Μαρίας Χριστοδούλου.
  • Πέμπτη 14 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» του Λουΐτζι Πιραντέλλο από τη Θεατρική Ομάδα Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε σκηνοθεσία Νικόλα Μίχα.
  • Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Να ζει κανείς ή να συζεί;» βασισμένο στο έργο του Lawrence Casler «Μια βραδιά στο Θέατρο» από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια», σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.
  • Δευτέρα 18 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Η λέσχη των τρελών» του Βαλεντίν Κατάγιεφ από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς, σε σκηνοθεσία Έλντας Φλέγκα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet