Πρόστιμα 6.000 ευρώ σε δύο ασυνείδητους που εκτελούσαν θερμές εργασίες

Πρόστιμα 6.000 ευρώ σε δύο ασυνείδητους που εκτελούσαν θερμές εργασίες
Φωτογραφία: freepik.com

Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τιτάνιο αγώνα με τα πύρινα μέτωπα σε πολλές περιοχές της χώρας, κάποιοι ασυνείδητοι εξακολουθούν να αγνούν τις προειδοποιήσεις και επιδίδονται σε ενέργειες που πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Μόνο το Σάββατο 1/8, στην Αττική, ανακριτικοί υπάλληλοι του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών επέβαλαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 6.000 ευρώ σε ημεδαπούς, που παραβίασαν τη σχετική νομοθεσία.

Εντοπίστηκαν σε Διόνυσο και Νέα Ερυθραία

Ειδικότερα, και στις δύο περιπτώσεις, μία στον Διόνυσο Αττικής και μία στη Νέα Ερυθραία, οι ασυνείδητοι εκτελούσαν θερμές εργασίες, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο στον οποίο έθεταν τους συμπολίτες τους. Σε καθέναν από αυτούς επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Δημοφιλή άρθρα