Αθηνά Μαγκουφάνα: Συνεχίζεται το «σερί» των επιτυχιών στην επιτραπέζια αντισφαίριση
Αθλητισμός

Αθηνά Μαγκουφάνα: Συνεχίζεται το «σερί» των επιτυχιών στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Η πέραν της 20ετίας υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Αθηνάς συνεχίσθηκε το τριήμερο 3, 4 και 5/7 στο ΣΕΦ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Οι αθλητές του Α.Σ. Γυμνάσιο (σύλλογος που συμπεριλαμβάνεται στο «γκρουπ» της Αθηνάς Μαγκουφάνας) Γιώργος Κατσαπρακάκης, Ευστάθιος Μανωλόπουλος και Δημοσθένης Νασιούλας, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, αφού επιβλήθηκαν στον τελικό του Άτλαντα Αγ. Βαρβάρας με 3-0. Στην προκριματική φάση συμμετείχε και ο αθλητής Ανδρέας Θεοδοσίου.

Στο ομαδικό παίδων πήραν μέρος 15 σωματεία. Οι νικητές δικαίωσαν τα προγνωστικά, που τους έδιναν ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς έχασαν μόλις ένα επιμέρους παιχνίδι στο διήμερο. Στον τελικό αντιμετώπισαν τον Άτλαντα, που πρώτη φορά βρέθηκε να διεκδικεί χρυσό σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το Γυμνάσιο είχε μία ακόμα συνολικά πολύ καλή απόδοση και νίκησε 3-0.

Την Παρασκευή επιβλήθηκε στο 1ο γκρουπ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο. Αχαΐας «Η Γαλήνη» με 3-0. Στα προημιτελικά ξεπέρασε με 3-1 τον ΑΣΕΑ Καβάλας και στα ημιτελικά τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Η ομάδα είχε προπονητή τον Σωτήρη Κανναβό και πέρσι με τη ίδια σύνθεση είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας – Α.Σ. Γυμνάσιο 0-3:

  • Γιάννης Μαλαμούδης – Γιώργος Κατσαπρακάκης 0-3 (5-11, 8-11, 6-11)
  • Αλέξανδρος Αλεξόπουλος – Ευστάθιος Μανωλόπουλος 0-3 (9-11, 9-11, 6-11)
  • Δημήτρης Σωτηρόπουλος – Δημοσθένης Νασιούλας 0-3 (3-11, 5-11, 5-11

Τέλος, να σημειωθεί ότι από τις 15 ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση οι τρεις ήταν από τα «γκρουπ» της Μαγκουφάνας και συγκεκριμένα Α.Σ. Γυμνάσιο, Α.Ο. Παραδείσου και Δόξα Πεύκης, ενώ σε ατομικό επίπεδο από τους 16 «φιναλίστ» οι πέντε αθλητές ήταν επίσης από τον ίδιο χώρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet