Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ευκαιρία για τους κατοίκους των γειτονικών Δήμων η ανάπλαση του ΟΑΚΑ
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ευκαιρία για τους κατοίκους των γειτονικών Δήμων η ανάπλαση του ΟΑΚΑ

«Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) έγινε 40 ετών και αλλάζει, αφού προγραμματίζεται στον τεράστιο περιβάλλοντα χώρο του Αθλητικό Αστικό Πάρκο» αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Συμμαχία Πολιτών. Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος συμπληρώνει ότι αυτό «είναι κάτι που ενδιαφέρει και τους απλούς αθλούμενους και όχι μόνο τους πρωταθλητές» και προσθέτει:

«Το ΟΑΚΑ είναι δίπλα στη γειτονιά μας, χίλια μέτρα από τα σύνορα της Πεύκης και ασφαλώς κάθε δράση στους χώρους του ενδιαφέρει και τον Δήμο μας. Με μεγάλο λοιπόν ενδιαφέρον, μετά από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, παρακολούθησα την παρουσίαση του προγράμματος από τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, του περιφερειαρχη, δημάρχων των Βορείων Προαστίων, αθλητικών ομοσπονδιών και πρωταθλητών. Το γεγονός ότι τα έργα έχουν ενταχθεί στο γνωστό πρόγραμμα ανάκαμψης με το ποσό των 43,5 εκατομμυρίων ευρώ δίνει μια ελπίδα ότι μπορεί να προχωρήσουν».

«Θεωρώ ότι με την ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια του “αθλητισμού για όλους” το βόρειο τμήμα της Αθήνας έχει μεγάλη ανάγκη από οργανωμένους χώρους άθλησης για τις οικογένειες και τους πολίτες» συνεχίζει ο κ. Θεοδωρακόπουλος και καταλήγει: «Το ΟΑΚΑ, που έχει συνολική έκταση 1.000 στρεμμάτων, αποτελεί μια λύση παρά το γεγονός ότι έχει φορτωθεί όλες αυτές τις ογκωδέστατες εγκαταστάσεις. Η δρομολογημένη εξάλλου αποχώρηση από το ΟΑΚΑ των μεγάλων ΠΑΕ αποτελεί μια ευκαιρία για διαφορετικές χρήσεις αυτού του τεράστιου αθλητικού κέντρου. Τώρα τον λόγο τον έχουν και οι γύρω Δήμοι, που πρέπει να γίνουν στενός κορσές της κυβέρνησης για να προχωρήσουν τα σχέδια. Γιατί στην Ελλάδα απέχουν πολύ τα έργα από τα λόγια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet