Δημοπρατείτε το έργο βελτίωσης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Πεύκης
Αθλητισμός

Δημοπρατείτε το έργο βελτίωσης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Πεύκης

Δημοπρατείται σε λίγες μέρες το έργο με τίτλο «Βελτίωση υποδομών στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «μετά από συνεχείς επαφές του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη με την Περιφέρεια και την υπογραφή της από 9-6-2015 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόκειται σε λίγες μέρες να δημοπρατηθεί ένα σπουδαίο για ολόκληρο τον Δήμο έργο».

»Αφορά στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, ένα έργο προϋπολογισμού 335.000 ευρώ, το οποίο θα αναβαθμίσει εξολοκλήρου τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης».

 Οι εργασίες που θα εκτελεστούν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι αναλυτικά οι κάτωθι:

1. Αποξήλωση του υφιστάμενου ξύλινου δαπέδου.

2. Τοποθέτηση νέου ξύλινου δρύινου δαπέδου επιφάνειας 1.010,00 τ.μ. αγωνιστικών χώρων Κλειστών Γυμναστηρίων σε ψευδοπάτωμα, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές ξύλινων δαπέδων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

3. Γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με τους κανονισμούς των διεθνών ομοσπονδιών.

4. Γενικές επισκευές σε ξύλινες και μεταλλικές πόρτες, σε πλακίδια δαπέδου και W.C. και στους βοηθητικούς χώρους καθώς και εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί.

5. Αντικατάσταση παραθύρων.

6. Τοποθέτηση διακοσίων (200) σταθερών και πλαστικών καθισμάτων, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

7. Πλακόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο περιμετρικά του Γυμναστηρίου.

Η συνολική διάρκεια κατασκευής ανέρχεται σε έξι μήνες, μετά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

Επιπλέον, όπως έχει  δηλώσει και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Τ. Μαυρίδης σύντομα αναμένεται επίσης η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με την Περιφέρεια για το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Δημοτική κοινότητα Πεύκης, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet