Θέματα Αθλητισμού και Αυτοδιοίκησης συζήτησαν Κ. Αγοραστός και Γ. Θεοδωρακόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θέματα Αθλητισμού και Αυτοδιοίκησης συζήτησαν Κ. Αγοραστός και Γ. Θεοδωρακόπουλος

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Θέμα της συνάντησης, πέρα από την προαγωγή του αθλητισμού πανελλαδικά ήταν η ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, ζήτημα που, όπως επισημαίνει ο κ. Θεοδωρακόπουλος, έχει ψηλά στην ατζέντα του ο ΠΣΑΤ. Φυσικά η συνάντηση στράφηκε και στο αυτοδιοικητικό τοπίο και ιδιαιτέρως στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Τ.Α. στο πρόγραμμα «Άσκηση για όλους».

«Θα έχουμε μια στενή συνεργασία με τον ΠΣΑΤ. Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία των τοπικών οικονομιών» τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός. Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη διαλόγου στο επίπεδο της Ένωσης Περιφερειών και αναφέρθηκε σε πολλά σημαντικά ζητήματα στα οποία ο αθλητισμός παίζει βασικό ρόλο.

Καταλήγοντας τόνισε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών μπορεί μέσα από τον αθλητισμό να προσφέρει πολλά σε μικρούς και μεγάλους. Η Πολιτεία θα πρέπει να αυξήσει τη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και να στηρίξει την Αυτοδιοίκηση με αθλητικές υποδομές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet