Θέματα Αθλητισμού και Αυτοδιοίκησης συζήτησαν Κ. Αγοραστός και Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Θέματα Αθλητισμού και Αυτοδιοίκησης συζήτησαν Κ. Αγοραστός και Γ. Θεοδωρακόπουλος

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Θέμα της συνάντησης, πέρα από την προαγωγή του αθλητισμού πανελλαδικά ήταν η ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, ζήτημα που, όπως επισημαίνει ο κ. Θεοδωρακόπουλος, έχει ψηλά στην ατζέντα του ο ΠΣΑΤ. Φυσικά η συνάντηση στράφηκε και στο αυτοδιοικητικό τοπίο και ιδιαιτέρως στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Τ.Α. στο πρόγραμμα «Άσκηση για όλους».

«Θα έχουμε μια στενή συνεργασία με τον ΠΣΑΤ. Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία των τοπικών οικονομιών» τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός. Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη διαλόγου στο επίπεδο της Ένωσης Περιφερειών και αναφέρθηκε σε πολλά σημαντικά ζητήματα στα οποία ο αθλητισμός παίζει βασικό ρόλο.

Καταλήγοντας τόνισε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών μπορεί μέσα από τον αθλητισμό να προσφέρει πολλά σε μικρούς και μεγάλους. Η Πολιτεία θα πρέπει να αυξήσει τη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και να στηρίξει την Αυτοδιοίκηση με αθλητικές υποδομές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet