Μεγάλες σκακιστικές νίκες για τον Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Μεγάλες σκακιστικές νίκες για τον Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»

Με δύο σημαντικές σκακιστικές επιτυχίες του νεοφώτιστου Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» στις 12 και 19 Ιανουαρίου 2020 ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής που διεξάγεται σε δύο Ομίλους.

Με τις δύο αυτές νίκες η Σκακιστική Ομάδα εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην Α΄ Τοπική, που ήταν και ο βασικός της στόχος πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ενώ τώρα αισιοδοξεί και για μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Η πρώτη νίκη του «Αριστοτέλη» επετεύχθη επί της ομάδας της Λεοντείου, με σκορ 4,5 – 3,5 εκτός έδρας. Τις επιμέρους νίκες πέτυχαν οι Νίκος Σιώμος, Νίκος Παπαζαχαρίου και Αναστάσης Βάσσης, ενώ ισόπαλοι αναδείχτηκαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Πολυζώης Ντελής και η 12χρονη Γεωργία Κουφοκώστα στη γυναικεία σκακιέρα και στην πρώτη της συμμετοχή με την Α΄ Ομάδα.

Η δεύτερη νίκη επετεύχθη επί της ομάδας της Αγίας Παρασκευής με σκορ 5 – 3 εντός έδρας. Τις επιμέρους νίκες πέτυχαν οι Νίκος Παπαζαχαρίου, Πολυζώης Ντελής, Γεωργία Κουφοκώστα και Μιχάλης Βάσσης, ενώ οι Πέτρος Παναγιωτάκος και Αναστάσης Βάσσης αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Η Ομάδα με το δύο στα δύο βρίσκεται στην Α’ θέση της Κατηγορίας σε ισοβαθμία με άλλες ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet