Μεγάλη συμμετοχή στην προφεστιβαλική δράση Στίβου του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στην προφεστιβαλική δράση Στίβου του ΠΕΑΠ

Προφεστιβαλική δράση Στίβου ενόψει του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού, το οποίο κάνει «πρεμιέρα» την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στο Άλσος Βαρβαρέσου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, από το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, με τη συμμετοχή των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πρόκειται για πρωτόλεια δράση στον «καλλικρατικό» Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, οι μικροί μαθητές – αθλητές διαγωνίστηκαν στα αγωνίσματα: σκυταλοδρομία, ρίψεις και άλματα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου, στους δασκάλους τους και σε όλους εν γένει τους συμμετέχοντες και διοργανωτές έδωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, για την προφεστιβαλική δράση Στίβου.

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Αντώνης Τσελέντας, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά για τη συμβολή τους τον υπεύθυνο της προφεστιβαλικής δράσης, καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νέστορα Τσεκούρα.

Τα βραβεία για την προφεστιβαλική δράση Στίβου θα δοθούν κατά τη διάρκεια του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet