Μ. Πατούλη: Θετική εξέλιξη η κατασκευή από τον Δήμο Αμαρουσίου γηπέδου στην Κ. Πεύκη
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Θετική εξέλιξη η κατασκευή από τον Δήμο Αμαρουσίου γηπέδου στην Κ. Πεύκη

Χαιρετίζοντας θετικά την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου να προωθήσει την άμεση κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στο κληροδότημα «Χαϊμαντά» (συμβολή των οδών Βύρωνος και Ελ. Βενιζέλου, στην Κάτω Πεύκη), η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ψήφιση, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου της αποδοχής πρότασης προς σύναψη σύμβασης, άνευ ανταλλάγματος, με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης και την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, με την ευθύνη του Δήμου και τη συνεργασία ιδιώτη, στο κληροδότημα Χαϊμαντά, που ανήκει ιδιοκτησιακά στον Δήμο Αμαρουσίου και βρίσκεται εντός των ορίων της Κάτω Πεύκης, αποτελεί αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή.

Η  εν λόγω απόφαση επηρεάζει θετικά και τη νεολαία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αφού εντός των ορίων του Δήμου μας θα δημιουργηθεί μια σημαντική κυψέλη άθλησης, με γνώμονα την ανάπτυξη του «ευ αγωνίζεσθαι» και την αρμονική γειτνίαση των όμορων δημοτών.

Η ευεργετική και μακρόπνοη αξιοποίηση του κληροδοτήματος «Χαϊμαντά», μετά από τις καθοριστικές ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, επ΄ ωφελεία της νεολαίας και του τοπικού αθλητισμού, αναδεικνύει το ανθρώπινο και συγχρόνως αναπτυξιακό πρόσωπο που οφείλει να προτάσσει καθημερινά η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού. Μέσα από την προώθηση ενός μοντέλου σύγχρονης διοίκησης:

  • φιλικής προς τους πολίτες και το περιβάλλον,
  • ανοιχτής σε συνεργασίες με φορείς – εκπροσώπους της κοινωνίας και της αγοράς, αλλά και
  • ικανής για την περαιτέρω βελτίωση των δημοτικών υποδομών και των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας,

μπορούμε να οραματιζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητα των πολιτών και με περισσότερη ασφάλεια το Αύριο των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένουμε με χαρά την ευόδωση της κατασκευής του γηπέδου στην ευρύτερη γειτονιά της Κάτω Πεύκης και του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet