Μ. Τραγάδη: Παρωδία ψηφοφορίας στο ΠΕΑΠ για την παραχώρηση του γηπέδου «Χ. Μωραΐτης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Μ. Τραγάδη: Παρωδία ψηφοφορίας στο ΠΕΑΠ για την παραχώρηση του γηπέδου «Χ. Μωραΐτης

Στο θέμα της της δωρεάν παραχώρησης του γηπέδου «Χ. Μωραΐτης» (μπαλόνι) για 15 έτη σε ιδιωτικό αθλητικό σύλλογο επανέρχεται το μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Μαρία Τραγάδη, με αφορμή το σχετικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζοντας:

Τραγικό. Η διοίκηση του ΠΕΑΠ «δωρίζει» δημοτική περιουσία με 4 ψήφους στις 15. Η διοίκηση του ΠΕΑΠ προσπαθεί εναγωνιωδώς να  «εκποιήσει» τη δημοτική περιουσία. Δεν καταφέρνει ούτε τα δικά της μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο να πείσει, με αποτέλεσμα το θέμα της δωρεάν παραχώρησης του γηπέδου «Χ. Μωραΐτης», να λαμβάνει τέσσερις ψήφους υπέρ και τέσσερις ψήφους κατά, σε σύνολο 15 μελών του Δ.Σ του ΠΕΑΠ.  Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, επιχειρώντας να «χαρίσει» για 15 έτη τη δημοτική αθλητική εγκατάσταση «Χ. Μωραΐτης» (μπαλόνι) σε ιδιωτικό αθλητικό σωματείο, υποστηρίζει ότι η εν λόγω ψηφοφορία έγινε δεκτή, λόγω της διπλής ψήφου της προέδρου, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ., όπως η νομοθεσία ορίζει.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ δεν γνωρίζει βασικούς κανόνες του δημοσίου δικαίου. Θα τους μάθει σύντομα. Δεν θα περάσει η εκποίηση της δημοτικής περιουσίας που σχεδιάζει η διοίκηση Μαυρίδη. Τα αθλητικά σωματεία και ειδικά όσα προσφέρουν επιτυχίες θα στηριχθούν πολλαπλά από την επόμενη διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, όχι όμως με τον τρόπο που επιχειρεί η διοίκηση Μαυρίδη να το πράξει, εις βάρος της ισότητας και της ισονομίας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet