Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην υποδοχή της ομάδας του Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην υποδοχή της ομάδας του Α.Ο. Λυκόβρυσης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος παρευρέθηκε στην υποδοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. Λυκόβρυσης που ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ.

Ο Α.Ο. Λυκόβρυσης ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών) αφού κέρδισε καθαρά στον αγώνα  μπαράζ την ομάδα της Ανθούπολης.

«Ήταν η δικαίωση για τους κόπους της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους γι αυτό το μικρό θαύμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που είναι νεαροί και προέρχονται κυρίως από τις Ακαδημίες. Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου και τους γονείς των παιδιών. Η ομάδα είναι τώρα στους μεγάλους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου κι έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Είμαστε δίπλα της» τόνισε Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών παρευρέθηκε στη θερμή υποδοχή της ομάδας, που έγινε στην πλατεία Λυκόβρυσης μπροστά από τον χώρο που βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet