Πρωτοχρονιάτικη πίτα για την «Αθηνά Μαγκουφάνα» με… φλουρί τα προβλήματα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για την «Αθηνά Μαγκουφάνα» με… φλουρί τα προβλήματα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης», του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η «Αθηνά Μαγκουφάνας» πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Μεταξύ των άλλων, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννου, ο επικεφαλής της Συμμαχίας πολιτών, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε δράση κ. Κατσαρός, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τσόλας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΕΠΑ κ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Τούσιος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΠΑ κ. Γιάκας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση βίντεο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χατζηλιάδη, όπου αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητές, οι προπονητές και οι ιθύνοντες των τμημάτων λόγω της τεράστιας έλλειψης αθλητικών δομών.

Τονίστηκε η αδήριτος ανάγκη δημιουργίας νέων δομών και ιδιαίτερα η προταθείσα από τον σύλλογο ανέγερση αίθουσας αποκλειστικής χρήσης για επιτραπέζια αντισφαίριση.

Υπενθύμισε δε ότι εδώ και μήνες έχει δοθεί στη δημοτική αρχή μελέτη αρχιτεκτονικού γραφείου και σκαρίφημα της πρότασης του Δ.Σ. της «Αθηνάς», και δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.

Επίσης, αναφέρθηκε στην «εξ αντικειμένου παραδοχή του γεγονότος ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση αποτελεί το κορυφαίο άθλημα του Δήμου μας», με σωρεία πανελλήνιων επιτυχιών, και ως εκ τούτου αποτελεί κατά κοινή παραδοχή τον κορυφαίο «πρεσβευτή» του σε πανελλαδικό επίπεδο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι στη διάρκεια του 2019, ο σύλλογος συμμετείχε σε επισήμους αγώνες στις παρακάτω πόλεις και περιοχές: Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Φλώρινα,  Βέροια, Χίο, Χανιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Δερβένι Κορινθίας, Ελευσίνα και φυσικά και σε άλλες περιοχές εντός Αττικής.

Ο πρόεδρος της «Αθηνάς» αναφέρθηκε επίσης στην ανεπάρκεια των θεσμικών οργάνων, που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του κλειστού Γυμναστηρίου, «που δεν έχουν κατορθώσει ούτε ένα πρόγραμμα να καταρτίσουν, ώστε να το αναρτήσουν στον χώρο και να το κοινοποιήσουν στα σωματεία που κάνουν χρήση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε δε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τα αθλητικά σωματεία και γενικά τους ενεργούς πολίτες, σε συστράτευση, με αντικειμενικό στόχο και σκοπό την δημιουργία νέων αθλητικών δομών στον Δήμο, υπενθυμίζοντας ότι εδώ και δεκαετίες «δεν έχει δημιουργηθεί απολύτως τίποτε, πέραν κάποιων βελτιώσεων των ήδη υπαρχουσών».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλουμένων μελών του συλλόγου.

Βραβεύθηκαν: Η αθλήτρια πετοσφαίρισης του τμήματος γυναικών Όλγα Κυριαζή, για την αποφοίτηση της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας με άριστα.

Ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κων/νος Καραμαντζιάνης, για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σάββας Βατσακλής, για την κατάκτηση 2ης θέσης στο ατομικό και της 1ης θέσης στο διπλό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργος Μαρούλης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διπλό, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τέλος, βραβεύθηκαν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας πετοσφαίρισης, που φέτος συμμετέχουν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα 4Χ4 που οργάνωσε η οικεία ομοσπονδία.

Στους μικρούς  το Δ.Σ. προσέφερε από μία  «μπλούζα» του συλλόγου , με εκτυπωμένο το μικρό όνομα κάθε αθλητή ως ενθύμιο. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση δώρων στις αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου, που προσέφεραν χορηγοί της «Αθηνάς», τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμώς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet