Σκακιστικές επιτυχίες για τους μικρούς αθλητές του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Σκακιστικές επιτυχίες για τους μικρούς αθλητές του «Αριστοτέλη»

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης σημείωσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Δημοτικών Σχολείων του Βορείου Τομέα Αττικής, στην προκριματική φάση, όπου ανάμεσα σε 52 σχολεία κατέκτησε την 3η θέση, προκρίθηκε εύκολα στους τελικούς αγώνες Αττικής, πήρε κύπελλο και δόθηκαν μετάλλια στους τέσσερις μαθητές του.

Και οι τέσσερις μαθητές του σχολείου είναι αθλητές της ομάδας του Eξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» και αυτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «έχει μεγάλη σημασία για τον Σύλλογό μας και τον τιμά ιδιαίτερα. Οι αθλητές μας Ξανθόπουλος Θεοχάρης, Παπαδόπουλος Θάνος, Σαμουρίδης Βασίλης και Λιθοπούλου Ευαγγελία έχουν κατά την τελευταία τετραετία διακριθεί ιδιαίτερα σε σκακιστικούς αγώνες του Συλλόγου μας. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!».

Επίσης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού στο ίδιο Πρωτάθλημα κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα σε 52 σχολεία και προκρίθηκε, όπως και το 3ο Δημοτικό Πεύκης, στους τελικούς αγώνες Αττικής που θα γίνουν στο The Mall Athens το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015. Και οι τέσσερις μαθητές του Σχολείου είναι επίσης αθλητές του «Αριστοτέλη» γεγονός που τιμά επίσης τον Σύλλογο. «Συγχαίρουμε τους αθλητές μας Ξυλοκοττα Αντώνη, Εσκιντζή Χρήστο, Κουφοκώστα Κατιάννα και Κουφοκώστα Γεωργία για τη μεγάλη επιτυχία τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet