Στα εγκαίνια του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης η περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στα εγκαίνια του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης η περιφερειάρχης Αττικής

Τον νέο Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσηςμ στο Ο.Τ. 9, που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, εγκαινίασαν σήμερα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Η περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στον χώρο. Είχαμε επισκεφθεί το έργο που ολοκληρωνόταν, στις αρχές της χρονιάς, τον Γενάρη. Σήμερα με χαρά εγκαινιάζουμε αυτόν τον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής – ένα πραγματικό κόσμημα για τη Λυκόβρυση και όχι μόνο» επισήμανε κατά τον χαιρετισμό της η κ. Ρένα Δούρου.

«Ένα έργο – υπόδειγμα που σέβεται το περιβάλλον και προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ένα έργο που σέβεται τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Ένα έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ένα έργο που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε η αποφασιστική παρέμβαση της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας» υπογράμμισε η ίδια κάνοντας λόγο για «έργο στοίχημα και πρόκληση μαζί». «Εμείς, δεν μιλάμε με γενικότητες. Δεν κατασκευάζουμε ειδήσεις. Κατασκευάζουμε έργα για όλους τους πολίτες. Και δίνουμε απαντήσεις. Όπως τούτο το έργο. Προσπαθώντας να βάλουμε τέλος σε παθογένειες δεκαετιών. Σε ό,τι υποβαθμίζει τη ζωή των συμπολιτών μας» τόνισε η περιφερειάρχης.

Πρόκειται για ένα πολυδύναμο έργο για την ευρύτερη περιοχή που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χώρους πρασίνου – αναψυχής – αθλητικές κολυμβητικές εγκαταστάσεις – χώρους υπόγειας στάθμευσης και πραγματοποιήθηκε σε συνολική έκταση 5.404,87 τ.μ., στο Οικοδομικό Τετράγωνο 9, επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και Λυκοβρύσεως στη Λυκόβρυση.

Συναυλίες, κολυμβητικοί αγώνες και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, σηματοδότησαν την έναρξη της λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet