Στη γιορτή ανόδου του ΚΑΟ Λυκόβρυσης στη Β’ ΕΣΚΑ ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στη γιορτή ανόδου του ΚΑΟ Λυκόβρυσης στη Β’ ΕΣΚΑ ο Τ. Μαυρίδης

Στη γιορτή του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, που οργανώθηκε στο ανοιχτό γήπεδο «Γεώργιος Αλεξόπουλος» το Σάββατο 20/6, για την άνοδο του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στην Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο ΚΑΟΛ, μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, κατέκτησε την 3η θέση και εξασφάλισε την άνοδό του στην υψηλότερη κατηγορία. Στη μικρή γιορτή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, για αυτό τον λόγο συμμετείχαν οι βασικοί συντελεστές της επιτυχίας, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και ο δήμαρχος, ο οποίος απένειμε κύπελλο και μετάλλια στους παίκτες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους με την άνοδό του στη Β’ κατηγορία. Είχα τη χαρά να βρεθώ σε αυτή τη λιτή γιορτή για να συγχαρώ τους συντελεστές της ιστορικής επιτυχίας για τον αθλητισμό της πόλης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Καλογεράκο και τα μέλη του Δ.Σ., στον προπονητή, στους παίκτες, στον χορηγό Κώστα Κωνσταντινίδη (KONCARS) και στους φίλους της ομάδας που τη στήριξαν όλη τη χρονιά.

»Ως Δήμος έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία της πόλης με κάθε τρόπο. Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες! Και πάλι συγχαρητήρια στον ΚΑΟΛ και στους ανθρώπους του!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet