Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στην Πεύκη ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στην Πεύκη ο Τ. Μαυρίδης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ηλικιακών κατηγοριών U15 και U19, που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο της Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. To Πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ), διεξήχθη το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Στους αγώνες παρέστη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους συντελεστές για την άψογη οργάνωση του Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης, και βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βικτωρία Χατζίνα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον Δήμο μας μια σημαντική διοργάνωση. Ο Δήμος και το ΠΕΑΠ στηρίζουν πάντα αθλητές και συλλόγους που αποτελούν πραγματικά “φυτώρια” αθλητισμού, που προάγουν τη νεολαία σε υψηλότερα επίπεδα διάκρισης και που συμβάλλουν σημαντικά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αφού δίνουν τη δυνατότητα στους νέους αθλητές να ασχολούνται με υγιείς δραστηριότητες. Οι καλύτερες δυνατές αθλητικές εγκαταστάσεις για να φιλοξενούν παιδιά, νέους και μεγαλύτερους, που επιλέγουν την άθληση, αποτελούν πρωταρχική προτεραιότητα του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet