Στο 1ο ΙΩΝΙΑ CUP ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στο 1ο ΙΩΝΙΑ CUP ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης, παραβρέθηκε στο 1ο ΙΩΝΙΑ CUP 2019, των Κολυμβητικών Αγώνων Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Κατηγοριών. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό και Κολυμβητικό Όμιλο Φιλάθλων Ν. Ιωνίας ΟΦΝΙ Νηρηίδες στο ΟΑΚΑ από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2019, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η διοργάνωση στέφθηκε, όπως επισημαίνει το ΠΕΑΠ, με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και πλήθος αθλητών συμμετείχε με ιδιαίτερες διακρίσεις και ρεκόρ να μαρτυρούν τους αυριανούς μεγάλους πρωταθλητές.

Ο κ. Φωτίδης, ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε την τιμή να βραβεύσει τον Ολυμπιονίκη του Υγρού Στίβου Δημήτριο Μαγγανά για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό. Ευχαρίστησε τον Ολυμπιονίκη για τις μεγάλες στιγμές που έχει χαρίσει στη χώρα μας και τόνισε ότι «τα υγιή πρότυπα αποτελούν πάντα την καλύτερη επένδυση στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας όπου οι αξίες του Αθλητισμού και η ιδέα του “ευ αγωνίζεσθαι” περικλείουν την ύψιστη μορφή της ευγενούς άμιλλας, του θεμιτού συναγωνισμού και της ομαδικής συνεργασίας που περισσότερο από ποτέ η χώρα μας χρειάζεται για να επανέλθει δυναμικά και αντάξια ακριβώς με αυτές τις αξίες που δίδαξαν πρώτοι οι αρχαίοι πρόγονοί μας».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και το ΠΕΑΠ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, «μέσα από τα δικά του αθλητικά τμήματα, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους που επιτελούν και προσφέρουν τόσο σημαντικό έργο στην καλλιέργεια του Αθλητικού Πνεύματος και της ευμμετοχής γενικότερα, θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό ώστε να προωθείται η Αξία του Αθλητισμού ως κοινωνικό αγαθό σε κάθε παιδί, σε κάθε πολίτη, για κάθε ταλέντο που ξεχωρίζει και διακρίνεται».

Με ανακοίνωσή του το ΠΕΑΠ δίνει συγχαρητήρια στους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση, στον Αθλητικό Σύλλογο ΟΦΝΙ και το Διοικητικό του Συμβούλιο, στον δήμαρχο Ν. Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση, τους προπονητές, όλους τους αθλητές – αθλήτριες που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στα αγωνίσματά τους και φυσικά τους αφανείς ήρωες… του γονείς! Παράλληλα, εύχεται «Καλή Δύναμη με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet