Τ. Μαυρίδης: H ανάπλαση του ΟΑΚΑ θα προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη του Βόρειου Τομέα
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: H ανάπλαση του ΟΑΚΑ θα προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη του Βόρειου Τομέα

Στην εκδήλωση παρουσίασης του master plan εκσυγχρονισμού και αξιοποίησης του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλιίου 2021.

Με αφορμή την παρουσίαση του πλάνου ανάπλασης του ΟΑΚΑ, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη να παραστώ, όπως και οι άλλοι δήμαρχοι της περιοχής στην παρουσίαση του master plan.

»Είδα με ικανοποίηση να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό προτάσεις που είχα υποβάλει στον κ. Μαυρωτά σε προηγούμενη συνάντησή μας. Το ΟΑΚΑ αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και αξιοποιούμενο μπορεί να προσφέρει πολλά στην τοπική ανάπτυξη και στους κατοίκους των Δήμων μας.

»Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεισφέρει, όσες φορές μας ζητήθηκε από τον συντονιστή του ΟΑΚΑ, κ. Χαλιορή και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμισή του σε Ολυμπιακό Πάρκο.

»Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτόν τον υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα έργα που θα καταστήσουν το ΟΑΚΑ στολίδι για όλη την περιοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet