Ο απολογισμός του Σ/Κ 1 & 2/10 για τα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Ο απολογισμός του Σ/Κ 1 & 2/10 για τα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Τρεις αγώνες περιελάμβανε το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΚΑΟ Λυκόβρυσης το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβριου 2016.

Το Εφηβικό και το Παιδικό τμήματα αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ. Κηφισιάς εντός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων/Παίδων της ΕΣΚΑ και το τμήμα Κορασίδων αντιμετώπισε τον Α.Σ. Ροδόπολης εντός έδρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook, έχουν ως εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ (1998-2000 )

ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39-47

Οι έφηβοι του ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ αντιμετώπισαν τον Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ και ηττήθηκαν με σκορ 39-47.

Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με σκορ 32-32. Εκεί δυστυχώς υπήρξε έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελειώματα των φάσεων και η ομάδα της Κηφισιάς, με δύο καθοριστικά τρίποντα, πήρε διαφορά ασφαλείας και εν τέλει την νίκη με σκορ 39-47.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του αρχηγού Στάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο για ράμματα.

Οι Έφηβοι του ΚΑΟΛ παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους και με σοβαρότητα, δουλειά, πίστη στις δυνατότητές τους είναι σίγουρο ότι θα… επιστρέψουν.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία.

ΚΑΟΛ (Δημητρακέλλος, Σπέης): Καμπόσος, Νάξης 2, Κοτρωνούλας 5(1), Στάθης, Κατσιάφας 2,Μοσχόβης, Δελατόλας 6, Μπάιλας 16(2), Αθανασόπουλος 1, Τσαγκούλης Μ. 6, Κόκκας 1, Χασσάν.

Τραυματίες – Απόντες : Κωνσταντάτος, Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΙΔΙΚΟ (2001-2004)

ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 50-44

Τρίτη σερί νίκη για τους μικρούς «Λύκους» που δείχνουν σοβαροί, προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, κάτι που πρέπει να συνεχίσουν.

Από το ξεκίνημα του αγώνα δεν έχασαν τον έλεγχο σε κανένα σημείο του και παρά την προσπάθεια της Κηφισιάς στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήραν τη νίκη με σκορ 50-44, που τους κρατάει έναν βαθμό μακριά από την κορυφή του ομίλου.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία.

ΚΑΟΛ ( Μεντζάς, Λαλούδας): Πογκάτσια 4, Χριστοφιλόπουλος, Χαμακιώτης 1, Τατάκης 6(1), Καλοφορίδης, Τζώνης, Πάγκας 9(1), Κέφαλος 4, Νομικός 2, Λασπίτης 19(2), Σοφούρης 5, Τουράσογλου.

Τραυματίες – Απόντες: Γεωργιάδης, Γκίκας.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2001+)

ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – Α.Σ. ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 29-41

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Κορασίδων του ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, μετά από σχεδόν 15 χρόνια, το ανοιχτό γήπεδο της Λυκόβρυσης γέμισε με κόσμο και έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας.

Οι Κορασίδες, που μετρούν μόλις 5 μήνες προπονήσεων, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο (9-21) έμειναν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και τα υπόλοιπα δεκάλεπτα (Β: 6-6,Γ:11-8,Δ:3-6) ήταν μοιρασμένα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τελικά δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου και ο αγώνας έληξε με σκορ 29-41 και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Επόμενος αγώνας με την Άρτεμις Αχαρνών εκτός έδρας το Σάββατο στις 20:00.

ΚΑΟΛ ( Βουλκίδη, Καλαντζή): Βουλκίδη Κ. 9, Κογκετσίδη 8, Μπαρμπαρή 7(1), Τατάκη 5, Κόκκαλη Ε., Αρβανίτη, Κόκκαλη Ι., Νομικού, Δημητροπούλου, Αθανασοπούλου, Σαλλιών.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στις 21:30, η Γυναικεία ομάδα του ΚΑΟΛ αντιμετωπίζει την Α.Ε. Αχιλλέας, στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet