Συνάντηση Μ. Καρπέτα και Μ. Πατούλη με αθλητική ατζέντα
Αθλητισμός

Συνάντηση Μ. Καρπέτα και Μ. Πατούλη με αθλητική ατζέντα

Εποικοδομητική συνάντηση είχαν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Με αφορμή την εκτέλεση εργασιών στο Διαδημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, προκειμένου να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο για τους πολίτες των δύο Δήμων, με γήπεδα τένις, γυμναστήριο, γήπεδο beachvolley, βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, και άλλα, η κα Μ. Πατούλη ενημερώθηκε πλήρως από τον κ. Μ. Καρπέτα για τα προβλήματα που είχαν ανακύψει και τη διεκπεραίωσή τους, καθώς επίσης και για το χρονοδιάγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση των τεχνικών παρεμβάσεων στον χώρο από τον εργολάβο.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ περιηγήθηκε στους υπό κατασκευή χώρους του γηπέδου, οι οποίοι θα παραδοθούν στο κοινό πλήρως αναβαθμισμένοι, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, ενώ συζήτησε με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης το πλαίσιο που μπορεί να δημιουργηθεί για την κανονιστική λειτουργία του χώρου, αλλά και τη διαδημοτική φιλοσοφία που θα διέπει τις δύο πλευρές. Όπως ενημερώνει το ΠΕΑΠ, το νέο πλαίσιο λειτουργίας του γηπέδου θα επιλύσει χρόνια προβλήματα και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα αθλητικά σωματεία να συμμετέχουν ισάξια προάγοντας τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι». Παράλληλα, σημειώνεται, «εμπόδια στη χρήση των αποδυτηρίων από τις ομάδες, αλλά και κάθε άλλη στρεβλή κατάσταση του παρελθόντος θα αρθούν, δημιουργώντας νέες συνθήκες άθλησης για όλους». Ταυτόχρονα συζητήθηκε η προσωρινή αντιμετώπιση των υπαρχόντων αναγκών – προβλημάτων των Σωματείων με πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης.

Η κα Μ. Πατούλη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Οι διαδημοτικές συνεργασίες είναι πυλώνας εξέλιξης των κοινωνιών μας και δίνουν ώθηση σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία που έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις αξίες που πρεσβεύει».

Ο κ. Μ. Καρπέτας ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΠΕΑΠ για το ενδιαφέρον που δείχνει στην εκτέλεση των εργασιών και για το πνεύμα συνεργασίας που, όπως ανέφερε, υπάρχει μεταξύ των δύο Δήμων, ενώ αποδέχτηκε πρόσκληση της κας Πατούλη για τη συμμετοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης στα διαδημοτικά φεστιβάλ Πολιτισμού που διοργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ (Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) το επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet