Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) παραχώρησε στα Ιλίσια 2004 η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) παραχώρησε στα Ιλίσια 2004 η Λυκόβρυση

Δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον… βηματισμό του στον πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Λυκόβρυσης, όπως έδειξε και το απόγευμα του Σαββάτου 22/10 στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, φιλοξενώντας τα Ιλίσια 2004 για την πέμπτη αγωνιστική του 1ου ομίλου αναγκάστηκε να παραχωρήσει ισοπαλία 1-1, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αποκτήσει μόλις τον πρώτο βαθμό της τη φετινή περίοδο. Το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες, αλλά τελικώς δεν έφθασε στην επικράτηση.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 61΄ ο Ρόης παίρνει όμορφη πάσα από τον Αγγελίνα και με πλασέ νικά τον Κέμπα και κάνει το 0-1. Στο 72΄ η μπάλα βρίσκει το χέρι το Σόκλα, μέσα στην περιοχή, υποδεικνύεται πέναλτι και ο Πάγκας το μετατρέπει σε γκολ, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Κωστούλας, με βοηθούς τους Γ. Αραβίδη και Ε. Τζίκα.

Διαιτητής ήταν ο Κωστούλας, με βοηθούς τους Αραβίδη και Τζίκα.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Σούμπασης, Επταήμερος, Τζέμης, Μίτογλου, Κάντριου, Αποστόλου (64΄ Παπαθανάσης), Δ. Ραφτόπουλος, Σταματέλλος, Πάγκας.

ΙΛΙΣΙΑ: Ξενιτίδης, Τσέλιος, Μπίτης, Δασκαλόπουλος, Σόκλας, Φασίτσας (90΄ Πρέντζας), Ρόης, Αγγελίνας, Σπυράκης (74΄ Ρέτσκα), Μάχας, Τσιπούρας (46΄ Ρισβάς).

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet