Μπήκε με το… δεξί στη Β΄ φάση των ομίλων ο Αετός Πεύκης
Αθλητισμός

Μπήκε με το… δεξί στη Β΄ φάση των ομίλων ο Αετός Πεύκης

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (αφού αυτό είχε τεθεί ως ζητούμενο τη προηγούμενη φορά) η ομάδα Νέων του Αετού Πεύκης νίκησε με το εμφατικό 5-1 την Κορωνίδα , το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, στον πρώτο της αγώνα για τη Β’ φάση των ομίλων.

Ακολουθεί η περιγραφή του αγώνα όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μοναδική φάση των αντιπάλων, τι κι αν η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στο α’ ημίχρονο, κανένα πρόβλημα, η ομάδα συνέχιζε να προσπαθεί απτόητη. Στο α’ ημίχρονο χρειάστηκε τελικά η καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Παππά, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μέχρι να κλαδευτεί λίγο πριν την εστία, για να ξεκλειδώσει η άμυνα των αντιπάλων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεπελέ.

Στο β’ ημίχρονο η υπομονή και επιμονή που διέκρινε το παιχνίδι της ομάδας βρήκε τελικά διέξοδο, με άλλα 4 γκολ, το ένα πιο όμορφο απ’ το άλλο, απόρροια όλα υπέροχων συνδυασμών: 1 από Μπούντρα, 2 από Ζώτο (που μπήκε ορεξάτος στο β’ ημίχρονο, βλέποντας το τέρμα τεράστιο) και 1 από Παππά, αφήνοντας έτσι πολλές ελπίδες και υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά η ομάδα τοποθετήθηκε από τη 1η κιόλας αγωνιστική της Β΄ φάσης των ομίλων στη θέση του οδηγού στη βαθμολογία. Είναι εντυπωσιακό και ενδεικτικό άλλωστε της δυναμικότητας του αρχικού μας ομίλου ότι και οι 6 πρώτες θέσεις του νέου ομίλου έχουν καταληφθεί από τις 6 αυτές ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ φάση περίπου με την ίδια σειρά μ’ αυτή που τελείωσαν. Μόνο η 1η του άλλου ομίλου, Λυκόβρυση, μπόρεσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την 6η του αρχικού μας αλλά και τωρινού ομίλου, ομάδα των Μελισσίων.

Η επόμενη αγωνιστική πλέον με τη νέα χρονιά. Ευκαιρία για λίγο χαλάρωση και ανασυγκρότηση οι γιορτές, πιθανώς και για μια μίνι ενδιάμεση προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Να ευχηθούμε καλές γιορτές στους φοβερούς και τρομερούς εφήβους μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet