Καταπληκτική αγωνιστική εβδομάδα για τα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Καταπληκτική αγωνιστική εβδομάδα για τα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Καταπληκτική αγωνιστική εβδομάδα για τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, καθώς όλα τα αγωνιζόμενα τμήματά του κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (προπονητής Δημητριάδης Σάκης)

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Νίκη Δροσιάς 54 – 51

Επιστροφή στις νίκες για το αντρικό τμήμα του ΚΑΟΛ, παραμένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση και σε τροχιά ανόδου, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της έδρας.  Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την ομάδα του ΑΣΚ Κρυονερίου.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (προπονητής Δημητρακέλλος Σπύρος)

ΕΦΟΑ-Σπ. Λούης – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 46 – 83

Επιστροφή στις νίκες για το εφηβικό τμήμα του ΚΑΟΛ με εμφατική εκτός έδρας νίκη, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ. Η προτελευταία αγωνιστική βρίσκει την ομάδα στην τέταρτη θέση του ομίλου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στο ξεκίνημα της σεζόν και ακολουθεί ο εξ αναβολής αγώνας με τον Αρίωνα Αμαρουσίου εκτός έδρας, πριν το τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων εντός έδρας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (προπονητής Λαλούδας Πάρης)

ΕΦΟΑ-Σπ. Λούης – ΚΑΟ Λυκοβρυσης 18 – 29

Πρώτη νίκη για το παιδικό τμήμα του ΚΑΟΛ μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Οι “μικροί” της ομάδος αποδεικνύουν ότι η σκληρή προσπάθεια ανταμείβεται και ότι το μέλλον είναι μπροστά τους, καθότι οι περισσότεροι αθλητές του τμήματος είναι ηλικίας παμπαιδικού. Αυτό γεμίζει την ομάδα ελπίδα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην πορεία. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Αρίωνα Αμαρουσίου εκτός έδρας.

Πηγή: Σελίδα Συλλόγου στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet