Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γεφύρι της Άρτας… το Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης
Ποιότητα Ζωής

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γεφύρι της Άρτας… το Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης

«Γεφύρι της Άρτας» χαρακτηρίζει το έργο ανάπλασης του Ο.Τ. 9 στη Λυκόβρυση ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση για έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Πέντε παρατάσεις από τον Δήμο και το έργο δεν τελειώνει… Γεφύρι της Άρτας έγινε το Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης

Γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το έργο ανάπλασης του Οικοδομικού Τετραγώνου 9 της Λυκόβρυσης, το οποίο με βάση τη σύμβαση που είχε υπογράψει το 2014 ο τότε δήμαρχος θα ολοκληρωνόταν τον Φεβρουάριο του 2016. Όμως πέρασε και ο Φεβρουάριος πέρασε και ο Μάρτιος, πέρασαν από τότε 20 μήνες, αλλά ο Δήμος δίνει συνέχεια παρατάσεις. Κι έτσι ένα έργο που είχε εγκριθεί από τη διοίκηση Φωκιανού με προϋπολογισμό 4. 521.000 ευρώ και τελικά δημοπρατήθηκε την τελευταία ημέρα πριν από την ένωση των δύο δήμων με 14.235.000 ευρώ, τώρα θα στοιχίσει στον Δήμο μας και τις επιβαρύνσεις από τις παρατάσεις που έδωσε η δημοτική αρχή Μαυρίδη.

«Η δική μας παράταξη, επειδή δεν ήθελε ούτε το έργο να καθυστερήσει ούτε ένα λεπτό, αλλά ούτε και να στοιχίσει στους πολίτες ο… κούκος αηδόνι, δεν ψήφισε καμιά από τις τέσσερις παρατάσεις» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011.

Και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτά τα θέματα. Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν γίνεται να υπάρχουν πέντε παρατάσεις, κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και πρέπει να απολογηθούν στους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαιτέρως προς τους κατοίκους της Λυκόβρυσης, οι οποίοι από το 2004 πληρώνουν, πληρώνουν και έργο δεν βλέπουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet