Δυόμιση τόνους χαρτιού για ανακύκλωση συνέλεξαν οι μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης
Ποιότητα Ζωής

Δυόμιση τόνους χαρτιού για ανακύκλωση συνέλεξαν οι μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης

Τους δυόμιση τόνους άγγιξε η ποσότητα χαρτιού που συγκέντρωσαν  τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, συμμετέχοντας ενεργά στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα των GREEN ANGELS.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και η οποία αποσκοπεί στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, αλλά και την ενθάρρυνση των μαθητών, με στόχο κανένα χαρτί να καταλήγει στα σκουπίδια. Για τον λόγο αυτό έχει τοποθετηθεί ένας χάρτινος κάδος σε κάθε σχολική τάξη, από τα νηπιαγωγεία μέχρι και τα λύκεια, προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακυκλώνουν εύκολα και γρήγορα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Χαίρομαι για τον ενθουσιασμό που δείχνουν οι μαθητές για την ανακύκλωση και για τα αποτελέσματα που πέτυχαν μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η δράση ξεκίνησε πολύ καλά και επεκτάθηκε στα κατεστραμμένα βιβλία, ανεβάζοντας τις συνολικές ποσότητες.

»Είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη σχολική χρονιά θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.  Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κοινότητα GREEN ANGELS  για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet