Δ. Κωνστάντος: Ουσιαστικό βήμα η απόφαση του Δ.Σ. για το οικόπεδο Πέρρου
Ποιότητα Ζωής

Δ. Κωνστάντος: Ουσιαστικό βήμα η απόφαση του Δ.Σ. για το οικόπεδο Πέρρου

Ουσιαστικό βήμα προς την οριστική δικαίωση των περιοίκων του οικοπέδου Πέρρου στην Πεύκη χαρακτηρίζει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ουσιαστικό βήμα για την οριστική δικαίωση των περιοίκων του οικοπέδου Πέρρου η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά από πολύωρη συζήτηση, πολλούς αιφνιδιασμούς της τελευταίας στιγμής και την απουσία σημαντικού αριθμού μελών του, το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο με την απόφαση που έλαβε όσο και με το ψήφισμα που εξέδωσε στη συνεδρίαση της 9ης Ιουνίου (κατά πλειοψηφία):

1. Εξάντλησε τα νομικά περιθώρια που μέχρι τη συνεδρίασή του είχαν τεκμηριωθεί, για προστασία των περιοίκων από αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

2. Διατύπωσε για πρώτη φορά σε απόφασή του με σαφήνεια το δίκαιο του αιτήματος των περιοίκων δεσμευόμενο για πλήρη συνδρομή σε πολιτικό επίπεδο και στην αναζήτηση πολεοδομικών επιχειρημάτων.

3. Υιοθέτησε την πρόταση για έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για τη ρύθμιση του θέματος επ΄ ωφελεία των περιοίκων, αναλαμβάνοντας τις σχετικές πρωτοβουλίες επικοινωνίας και προώθησης στην κυβέρνηση.

4. Έθεσε στη διάθεση των περιοίκων όλα τα σχετικά με το θέμα έγγραφα που υπάρχουν στις υπηρεσίες του Δήμου.

Η συντονιστική ομάδα και οι περίοικοι κατάφεραν, μέσα σε λίγες εβδομάδες συστηματικής ενασχόλησης με το θέμα του οικοπέδου Πέρρου, να επιτύχουν σημαντική πρόοδο στην κατεύθυνση οριστικής επίλυσης. Είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσουν με την ίδια μεθοδικότητα θα τα καταφέρουν.

Προφανώς στην πορεία αυτή είναι δεδομένη η ξεκάθαρη τοποθέτησή μας για αμέριστη συμπαράσταση λόγω και έργω.

Δημήτρης Κωνστάντος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Λυκόβρυση Πεύκη.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet