Αποδίδει η κινητικότητα για το ΕΘΙΑΓΕ
Ποιότητα Ζωής

Αποδίδει η κινητικότητα για το ΕΘΙΑΓΕ

Συνεχή αλληλογραφία έχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) για το κτήμα ΑΒΚ 218 στα όρια του Δήμου, όπου λειτουργούν Ινστιτούτα του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όπως προκύπτει από την αλληλογραφία, το Ταμείο αναγνωρίζει τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και των Ερευνητικών Ινστιτούτων του ΕΘΙΑΓΕ στον χώρο καθώς και τον ρόλο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε οποιαδήποτε αξιοποίηση του κτήματος.

Παράλληλα, μετά από ενέργειες του Δήμου το κτήμα διαγράφηκε από τις λίστες του υπουργείου Οικονομικών, όπως αναφέρεται στο ακόλουθο δελτίο Τύπου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΘΙΑΓΕ-ΤΑΙΠΕΔ

Απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ σε έγγραφο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αναγνωρίζει το ΤΑΙΠΕΔ τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και των τεχνολογικών ερευνητικών ινστιτούτων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το ΤΑΙΠΕΔ υπογραμμίζει τον ρόλο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης σε οποιαδήποτε μελλοντική αξιοποίηση του χώρου.

Σημαντική εξέλιξη η ΔΙΑΓΡΑΦΗ του κτήματος ΕΘΙΑΓΕ (ΑΒΚ218) μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες του Δήμου- από τα μητρώα του υπουργείου Οικονομικών.

Επιτακτική ανάγκη η Δημόσια Διαβούλευση και σημαντικός ο ρόλος του Δήμου και της Επιτροπής Παρατάξεων, Φορέων και Πολιτών, στη διατύπωση πρότασης αξιοποίησης του ΕΘΙΑΓΕ.

18 Αυγούστου 2014

Δημήτρης Φωκιανός               Αναστάσιος Μαυρίδης

Epistoliktima-ethiage
taiped-ethiage-athlitikes-egkatastaseis

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet