Το έργο στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης επισκέφθηκαν Ρ. Δούρου και Γ. Καραμέρος
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Το έργο στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης επισκέφθηκαν Ρ. Δούρου και Γ. Καραμέρος

Επίσκεψη ενημέρωσης για την πρόοδο των εργασιών πραγματοποίησε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης  (Ο.Τ. 9), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, τους υποδέχθηκε στον χώρο, συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος – Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνο Νικολιδάκη και τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, Αντώνιο Τσελέντα. Επίσης, παραβρέθηκαν οι πρώην δήμαρχοι Λυκόβρυσης, Δημήτρης Φωκιανός και Χρήστος Σκαμάκης.

Το έργο πρόκειται να παραδοθεί στους πολίτες της Λυκόβρυσης τους προσεχείς μήνες και, όπως λέει η δημοτική Αρχή, «αναμένεται να αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή», καθώς  περιλαμβάνει διαμόρφωση πλατείας, δύο πισίνες, εκ των οποίων η μια παιδική, ένα αναψυκτήριο, ένα ανοικτό θέατρο 200 θέσεων, χώρους πρασίνου και αναψυχής και υπόγειο γκαράζ.

Μετά την επίσκεψη στον χώρο, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με το έργο:

«Είναι αναμφισβήτητα ένα έργο πνοής για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ένα έργο που έχει τη σφραγίδα του πρώην δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού και των συνεργατών του, με την καθοριστική συμβολή των κατοίκων της Λυκόβρυσης.

»Εμείς, ως νέα δημοτική Αρχή, προωθήσαμε το έργο, παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε και πετύχαμε η Περιφέρεια Αττικής ν’ αναλάβει εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου και έτσι απαλλάχθηκε ο Δήμος μας από μια οικονομική συμμετοχή 1.300.000 ευρώ. Ακόμη, βελτιώσαμε τη μελέτη του έργου που αφορά στη μελέτη γεωθερμίας και εξοικονόμησης ενέργειας, ένα εξίσου σημαντικό έργο, χωρίς φυσικά να υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση από τον αρχικό προϋπολογισμό και την προγραμματική σύμβαση με τη Περιφέρεια Αττικής.

»Συνεχίζουμε δυναμικά, με έργα πνοής, με έργα ουσίας, με βλέμμα στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet