Δημοτική Συμμαχία: Ποιοι και πού αποφάσισαν για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που τσιμεντοποιεί τη Λυκόβρυση;
Λυκόβρυση - Πεύκη

Δημοτική Συμμαχία: Ποιοι και πού αποφάσισαν για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που τσιμεντοποιεί τη Λυκόβρυση;

Να «γίνουν μεγάλες αλλαγές στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης», ζητεί η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ρωτώντας «ποιοι και πού αποφάσισαν για το σχέδιο που τσιμεντοποιεί την πόλη;».

Μεταξύ άλλων, η Δημοτική Συμμαχία αναφέρει:

«Ο δήμαρχος φέρνει τελικά στη συνεδρίαση το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης. Ένα σχέδιο που συντάχτηκε μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο βρίσκεται πλέον σήμερα μπροστά σε διαμορφωμένες (από ποιους άραγε;) καταστάσεις. Είμαστε 11 και πλέον χρόνια στον ενιαίο Δήμο και ποτέ δεν έφεραν οι δήμαρχοι το κρίσιμο αυτό θέμα για συζήτηση στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Άρα όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το σχέδιο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης. Μία γρήγορη ματιά δείχνει ποιους εξυπηρετεί. Βασικά εκείνους που θέλουν ογκώδη κτήρια και μπετά στην πόλη. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη εταιρεία που έσπευσε να υποδεχτεί θερμά το νέο ΓΠΣ ήταν η ΑΓΕΤ Ηρακλής, η οποία δίνει λίγα και παίρνει πολλά. 

Τη δημοτική διοίκηση μπορεί κάποιος να την δει και να την κρίνει όπως θέλει. Κανένας όμως δεν μπορεί να της δώσει συγχωροχάρτι για κάτι. Για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες που σε τρία με τέσσερα χρόνια θα αισθανθούν στο πετσί τους τις συνέπειες αυτού του σχεδίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet