Επιτυχημένη η διαδικτυακή συνάντηση «Επιχειρηματικότητα στην εποχή του κορωνοϊού»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιτυχημένη η διαδικτυακή συνάντηση «Επιχειρηματικότητα στην εποχή του κορωνοϊού»

Με επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή συνάντηση «Entrepreneurship & COVID-19», με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτη Ιωάννου.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος 22 ομιλητές από όλη την Ελλάδα (αντιδήμαρχοι, γενικοί γραμματείς κ.ά.) που ανέπτυξαν τις θέσεις τους για την αντιμετώπιση της… καταιγίδας του κορωνοϊού και τις δράσεις, που αναπτύσσουν σε συνεργασία με την κυβέρνηση, τις αντίστοιχες περιφέρειες και την τοπική επιχειρηματική κοινότητα για την αντιμετώπισή της.

Η συνάντηση διεξήχθη με παραδειγματική συνέπεια στη διάρκειά της (7-9 μ.μ.), στον χρόνο ανάπτυξης των ιδεών του κάθε ομιλητή και με απόλυτο αλληλοσεβασμό και έλλειψη ανούσιων αντεγκλήσεων, που συνήθως υπάρχουν σε εκδηλώσεις με τόσους πολλούς ομιλητές, όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, για την επιστολή απέστειλε και διαβάστηκε στην τηλεδιάσκεψη, καθώς και στον αντιδήμαρχο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης, Μανώλη Ιωαννίδη, για την εξαιρετική  βοήθειά του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης, εύχεται σε όλους τους κατοίκους των 22  Δήμων που συμμετείχαν, στους ασχολούμενους με τα κοινά του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής και όλους τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση καλά Χριστούγεννα, «με ασφάλεια και καρτερία στις δύσκολες στιγμές, που περνάμε. Όλοι μαζί θα τις ξεπεράσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet