Μέτρα οικονομικής ανακούφισης για επιχειρήσεις και δημότες ζητά ο «Δήμος Μπροστά+»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μέτρα οικονομικής ανακούφισης για επιχειρήσεις και δημότες ζητά ο «Δήμος Μπροστά+»

«Τα αποτελέσματα της πανδημίας στην οικονομία πλέον είναι φανερά. Δυστυχώς, πολίτες και επιχειρήσεις πλήττονται, καθώς έχει ανασταλεί η επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και προσφερόμενες υπηρεσίες προς του πολίτες» σημειώνει η δημοτική παράταξη «Δήμος Μπροστά+», με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τη δημοτική αρχή να εφαρμόσει τα μέτρα «οικονομικής ανακούφισης» πολιτών και επιχειρήσεων για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα, όπως η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους για όσες επιχειρήσεις έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους, την απαλλαγή των γονέων από την καταβολή των τροφείων των παιδικών σταθμών και τα δίδακτρα από τα ΝΠΔΔ, αλλά και λήψη επιπλέον μέτρων για γονείς που έπαυσαν ή θα πάψουν να εργάζονται, λόγω των έκτακτων συνθηκών, και άλλα μέτρα οικονομικής στήριξης της αγοράς και των κατοίκων.

«Ως δημοτική παράταξη θα στηρίξουμε το σύνολο των μέτρων που έχουν ως στόχο την οικονομική στήριξη των κατοίκων και της τοπικής αγοράς» σημειώνει ο συνδυασμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet