Π. Ιωάννου: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Π. Ιωάννου: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία

Τη διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού προτρέπει ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα επιχειρηματικότητας, Παναγιώτης Ιωάννου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Ιωάννου αναφέρει:

Στις μέρες μας το να προσέξουμε, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τις υποδείξεις των ειδικών, είναι η πρώτη επιταγή όλων μας για να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία ως άτομα.

Όμως πέραν από τα θέματα υγείας, οι οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου μας, ιδιαίτερα προς τις επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, από εθνικής εμβέλειας ή τοπικές, ανώνυμες εταιρείες ή απλές ατομικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές.

Και όλοι πρέπει σε αυτούς τους καιρούς και ο καθένας με τον τρόπο του, να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πολλαπλής καταιγίδας (υγειονομικής και οικονομικής).

Σε τοπικό επίπεδο συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με ανοιχτή τη γραμμή του πολίτη (15323) και έτοιμοι για προσφορά στους δημότες μας.

Στο πλαίσιο αυτό χρήσιμο θα είναι και ο Δήμος μας να κάνει, στο μέτρο του εφικτού, ό,τι είναι δυνατόν στην υποβοήθηση και ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων στα όρια του Δήμου μας, λαμβάνοντας διάφορα οικονομικά μέτρα ανακούφισης και ενίσχυσής τους.

«Ενωμένοι μπορούμε» και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι τελικά προς όφελος όλου του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας σε μεσομακροπρόθεσμο επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet