Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο

Στο πλαίσιο ενημερωτικών επαφών με τους τοπικούς φορείς, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γώγου και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ. Αργίτης, Γ. Κωσταντόπουλος, Στ. Μονεμβασιώτης, Π. Μπόλλας, Μ. Ψυχάλης συναντήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Τον Εμπορικό Σύλλογο εκπροσώπησαν η πρόεδρος Χ. Παπαρούπα και τα μέλη του Δ. Παπαδόπουλου, Ν. Παππάς, Γ. Πιπερίγκος, Σ. Στατόγλου, Σ. Τζουροπάνος.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και κατά τη διάρκειά της καταγράφηκαν τα προβλήματα των επαγγελματιών του Δήμου και κατατέθηκαν προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στην τοπική αγορά.

Από την πλευρά της, η κ. Μ Γώγου τόνισε: «Ως δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά ως δήμαρχος από την 1η Σεπτεμβρίου θα προβούμε σε κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να αναβαθμιστεί η τοπική αγορά, να τονωθεί η ζήτηση, να μειωθούν τα βάρη των επαγγελματιών και να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις. Στηρίζουμε τους επαγγελματίες του Δήμου μας γιατί εκεί βρίσκουμε τον γείτονα, το φίλο, το γνωστό, που θα μας προσέξει πολύ περισσότερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet