Συνάντηση Π. Ιωάννου με Γ. Δημόπουλο για θέματα επιχειρηματικότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση Π. Ιωάννου με Γ. Δημόπουλο για θέματα επιχειρηματικότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα στις μέρες μας με την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού COVID-19 και της αναμενόμενης οικονομικής ύφεσης, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, υπεύθυνος για την Επιχειρηματικότητα, Παναγιώτης Ιωάννου, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα επιχειρηματικότητας, ο εντοπισμός δράσεων και πρωτοβουλιών για ενίσχυση και ανακούφιση επιχειρήσεων και εργαζομένων, αλλά και ανέργων και ο συντονισμός ενεργειών ώστε, με τη στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής, να ωφεληθεί ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (ενίσχυση επιχειρήσεων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κ.λπ.).

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος, ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19, με τη διάθεση συνολικού ποσού 200 εκατ. ευρώ.

Το ύψος της ενίσχυσης για κάθε δικαιούχο είναι από 5.000 ευρώω – 50.000 ευρώ και η περίοδος υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr/mis, με καταληκτική ημερομηνία τις 20/11/2020 και ώρα 15:00.

«Παρακολουθούμε από κοντά τις σχετικές πρωτοβουλίες για το καλό των Επιχειρήσεων και των εργαζομένων του Δήμου μας» σημειώνει ο κ. Π. Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet