Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της η Λυκόβρυση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της η Λυκόβρυση

Στο καθιερωμένο άναμμα του χριστουγεννιάτικού δένδρου της Λυκόβρυσης, που σηματοδοτεί και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του ΠΕΑΠ, βρέθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Λυκόβυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Λυκόβρυση, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε το Σάββατο 4/12 με την αντίστοιχη εκδήλωση στην Δημοτική Ενότητα Πεύκης και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο Δημοτικό μας Θέατρο. Είχαμε τη χαρά σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά, να τους δώσουμε τη δυνατότητα μιας μικρής χαρούμενης γιορτής. Αυτή η γιορτή συμπεριλάμβανε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ηρώων, με παιχνίδια, δραστηριότητες, ηθοποιούς, ταχυδακτυλουργούς ζωντανή μουσική, βεγγαλικά και δώρα. Πάντα, όμως με προσοχή και με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ., τους εργαζομένους και τους εθελοντές του ΠΕΑΠ που εργάστηκαν για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που αγκάλιασε ο κόσμος, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης».

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Σοφούλη είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 17:00. Στα σπιτάκια του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα στηθεί εκεί θα βρίσκονται ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, ταχυδακτυλουργοί, ηθοποιοί, face painters, Bubble Show, χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και μουσικές από συγκρότημα που θα παίζει χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet