Έφυγε από τη ζωή το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης Κώστας Χάλας
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης Κώστας Χάλας

Με αφορμή τον θάνατο του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Λυκόβρυσης-Πεύκης Κώστα Χάλα, τα μέλη της Οργάνωσης σημειώνουν ότι «κατά το διάστημα της ενασχόλησής του με τα κοινά, υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος».

Ειδικότερα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συντρόφου μας Kώστα Χάλα μέλος της Συντονιστικής μας Επιτροπής. Ενός αγνού συντρόφου, δραστήριου πολίτη στον Δήμο μας, τα τελευταία χρόνια μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διακρίθηκε για το ήθος, τη συναδελφικότητα, την ευγένεια, την αίσθηση του καθήκοντος και την εντιμότητά του, ιδιότητες που τον ανέδειξαν στη συνείδηση των συναδέλφων του και τον εξέλεξαν aντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων υποθηκοφυλακείων-κτηματολογίου και εκπρόσωπό τους στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Κατά το διάστημα της ενασχόλησής του με τα κοινά υπήρξε πολύ δραστήριος, τόσο για τα τοπικά προβλήματα του Δήμου μας, όσο και για τα προβλήματα των συναδέλφων του, τα οποία χειρίστηκε με ιδιαίτερη ευγένεια και ευαισθησία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του και αποχαιρετούμε τον σύντροφο Κώστα, που υπηρέτησε το κοινό καλό, με γνώμονα πάντοτε τις αρχές και τις πανανθρώπινες αξίες του.

Καλό κατευόδιο σύντροφε κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet