Έως τις 20/6 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έως τις 20/6 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών για το καλοκαίρι του 2022 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δίνεται παράταση μίας ημέρας για την υποβολή αιτήσεων.

Πιο συγκεκριμένα αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, από τις 8 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι, στο δημαρχείο, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού (Ελ. Βενιζέλου 15Α’, Ισόγειο, Πεύκη), τηλ. 210 6145147.

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών του Δήμου και επιπλέον η προώθηση των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών αξιών μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, που προάγουν τη σωματική, ψυχολογική, κοινωνική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο περιόδους. Α’ Περίοδος: 21/06 – 08/07 και Β΄ Περίοδος: 11/07 – 29/07. Ο τόπος υλοποίησης είναι το 2ο Δημοτικό Πεύκης και το 1ο Νηπιαγωγείο Πεύκης (Παράρτημα) και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

H αίτηση καθώς και όλα τα έγγραφα που αφορούν στη Δημιουργική Απασχόληση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet