Ακόμη τρία εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ακόμη τρία εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με στόχο τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, απομακρύνθηκαν ακόμη τρία εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους, τα οποία οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση με βάση το Π.Δ.116/2004. Συνολικά το συνεργείο έχει απομακρύνει 41 οχήματα μέσα στο 2022, ενώ άλλα 20 οχήματα έχουν απομακρυνθεί στο ίδιο διάστημα από τους ιδιοκτήτες τους μετά από ειδοποίηση από τον Δήμο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε με πολύ μεγάλη συχνότητα εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Πετυχαίνουμε έτσι να παραδίδονται οι δρόμοι ελεύθεροι για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ με τα οχήματα που απομακρύνονται ενισχύουμε ένα ακόμη ρεύμα ανακύκλωσης, που λειτουργεί στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια»

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 2106145130, μέσω e-mail: [email protected] , από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής citify Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.citifyapp.com ή να κλείσουν ραντεβού με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για την «υποβολή αίτησης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων» https://likovrisipefki.irantevou.gr/.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet