Απλήρωτος συμβασιούχος διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και δικαιώθηκε
Κοινωνία

Απλήρωτος συμβασιούχος διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και δικαιώθηκε

«Μετά από πολύμηνη δικαστική διαμάχη με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο συμβασιούχος εργαζόμενος που παρέμεινε απλήρωτος για πολλούς μήνες δικαιώθηκε τελεσίδικα από τη Δικαιοσύνη», αναφέρει η Μαρία Τραγάδη, μέλος του νομικού προσώπου Περιβάλλον, Αθλητισμός και Πολιτισμός (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Όπως ενημερώνει η κ. Τραγάδη ο εργαζόμενος υποχρέωσε τον Δήμο στην καταβολή των οφειλών του προς εκείνον.

«Ως μάρτυρας υπεράσπισης των θέσεων του εργαζομένου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ οφείλω να δηλώσω ότι το θάρρος του εν λόγω εργαζόμενου ήταν γιγαντιαίο. Δυστυχώς, λίγοι εργαζόμενοι, δημότες, κάτοικοι, επιχειρήσεις και εν γένει θιγόμενοι από τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής αρχής προσφεύγουν με νομικά μέσα για την προστασία των δικαιωμάτων τους» επισημαίνει η ίδια και προσθέτει:

«Καλούμε όλους εκείνους που ζημιώνονται από τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής αρχής να κάνουν χρήση όλων των μέσων και οδών που έχουν τη δυνατότητα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον θεσμό της Δικαιοσύνης και των ελεγκτικών εργαλείων.

»Τέλος, οφείλω να αναδείξω τον επαγγελματισμό των νομικών μας συνεργατών που διαχειρίστηκαν άριστα την εν λόγω υπόθεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet