Γεύμα Αγάπης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Γεύμα Αγάπης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Πεύκη πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο «Γεύμα Αγάπης» για τις οικογένειες που είναι ενταγμένες στη Δομή Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με ευαισθησία και ταπεινότητα, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Το γεύμα είναι μία πρωτοβουλία του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού σε συνεργασία με το ιδιωτικό σχολείο  Saint Catherine΄s, που εδρεύει στη Λυκόβρυση. Γονείς και μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρασκεύασαν εκατό μερίδες φαγητού, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και πενήντα μερίδες για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση.

Μια ευχάριστη εορταστική νότα δόθηκε μέσα από εύθυμες  μουσικές επιλογές που ηχούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ πλούσια δώρα κληρώθηκαν σε όλους τους δικαιούχους της Δομής. Τα δώρα ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, μια ευγενική χορηγία των: Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, κομμωτήριο «Leo Coiffures», Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, κατάστημα «Forma», βιβλιοπωλεία: «Wonderland» και «Βιβλιαγορά», φαρμακεία: «Αγγελόπουλος», «Σαουλίδης Νικόλαος», «Μόσχα Δήμητρα», «Ι. Καρύδα» και «Πάνα Κουρή», κατάστημα κατεψυγμένων ειδών «Θ. & Ν. Μπιτζιάνης», κατάστημα «Γης Παράδοση», κατάστημα ειδών σπιτιού «Πιπερίγκος Κων/νος», κρεοπωλείο «Τα Καλά Παιδιά», κομμωτήριο «Μαίρη, Μ&Π», κουρείο «Lambros», κέντρο ομορφιάς «Elizabeth΄s Point».

Στο γεύμα παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νικόλαος Γκαραβέλλας, καθώς και η προϊσταμένη του Τμήματος, Σταματούλα Τράνακα.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το εορταστικό Γεύμα Αγάπης έχει καθιερωθεί πλέον χάρη στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου μας, αλλά και την προσφορά του Saint Catherine΄s και των ευγενικών χορηγιών. Χαίρομαι πολύ για την προσφορά τόσων ανθρώπων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα, και ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές που εργάστηκαν για αυτό τον σκοπό, αλλά εύχομαι κάθε χρονιά να είναι λιγότεροι οι ωφελούμενοι και να αφήσουμε πίσω μας την οικονομική κρίση».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλλας δήλωσε από την πλευρά του: «Ο δήμαρχος και εγώ προσωπικά ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής έχουμε βάλει σε προτεραιότητα την στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να συμβάλλουμε στην ανακούφισή τους και στη διατήρηση έτσι κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι από καρδιάς να εκλείψουν τέτοιες δράσεις, με την ευχή οι ωφελούμενοι να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τις όποιες οικονομικές δυσκολίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet