Για εν εξελίξει έργα στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης συζήτησαν Γ. Πατούλης και Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για εν εξελίξει έργα στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης συζήτησαν Γ. Πατούλης και Τ. Μαυρίδης

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με όλους τους δημάρχους της Αττικής, προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, αλλά και να ενημερωθεί για τις τοπικές ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υποδέχθηκε χθες (27/4) στα γραφεία της Περιφέρειας τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αν. Μαυρίδη, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Στη συνάντηση μετείχε και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Α. Καλογερόπουλος.

Ο κ. Πατούλης αφού επεσήμανε πως η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 1998, οπότε και θήτευσαν μαζί στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Πεύκης, τον συνεχάρη για το έργο του, κάνοντας λόγο για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που γνωρίζει καλά τις ανάγκες της πόλης του και εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρίδης εξήρε τη συνεργασία με τον περιφερειάρχη, τονίζοντας τη σημασία επιτάχυνσης της υλοποίησης έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ειδικότερα, η συζήτηση εστιάστηκε σε δύο βασικά έργα που έχουν ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, την κατασκευή του ΚΑΠΗ σε χώρο που έχει παραχωρηθεί στον Δήμο από το υπ. Εργασίας, αλλά και την αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου «Χ. Μωραΐτης». Παράλληλα, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης υπογράμμισε στον περιφερειάρχη τη σημασία να δρομολογηθούν έργα οδοποιίας και κατασκευής πεζοδρομίων στην πόλη.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως, σε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα μεριμνήσει, προκειμένου να προχωρήσουν τα δύο έργα με γρήγορες διαδικασίες, ενώ σε ό,τι αφορά στην ανάγκη έργων οδοποιίας, αναγνώρισε πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και σημείωσε πως η Περιφέρεια εξετάζει τρόπους ολιστικής προσέγγισης και αντιμετώπισης του ζητήματος για όλη την Αττική.

«Με σύμμαχους τους δημάρχους της Αττικής δρομολογούμε έργα με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο που θα συμβάλουν στην επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών, ιδιαίτερα στην μετά-Covid εποχή. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, είμαστε στο πλευρό τους, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά, προκειμένου να δίνουμε γρήγορα λύσεις, όπου απαιτείται», δήλωσε, μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Πατούλης.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης δώρισε στον περιφερειάρχη αντίτυπο της έκδοσης για την ιστορία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, που έχει επιμεληθεί ο Δήμος, επισημαίνει η περιφερειακή αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet