Ο Σύλλογος Γυναικών ευχαριστεί για τη συμμετοχή στον φιλανθρωπικό χορό
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Γυναικών ευχαριστεί για τη συμμετοχή στον φιλανθρωπικό χορό

Πραγματοποιήθηκε ο 6ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ο Σύλλογος ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

«Κατάμεστη» ήταν η αίθουσα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου, «από υπέροχους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια μας, ανθρώπους με αγάπη, φιλευσπλαχνία και αλληλεγγύη. Μία αλληλεγγύη ανιδιοτελή και φυσικά γεμάτη από αίσθημα προσφοράς».

«Ο στόχος μας», συνεχίζει η ανακοίνωση «να δώσουμε χαμόγελο και αισιοδοξία τις άγιες μέρες των εορτών, έστω και προσωρινά, στις δοκιμαζόμενες από την οικονομική ή άλλη συγκυρία γυναίκες του Δήμου μας, ήταν καθοριστικής σημασίας και αποτέλεσε για μας ουσιαστικό κίνητρο.

Με τη δράση αυτή πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο και προσφέραμε σε όλους όσους μας στήριξαν την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν, μαζί με τους φίλους τους, τα τραγούδια μιας πολύ όμορφης μουσικής παρέας, σε έναν ευχάριστο χώρο, απολαμβάνοντας το φαγητό και το ποτό τους».

«Ήταν μεγάλη μας τιμή να έχουμε συμπαραστάτες στη δράση μας αυτή, εκτός από τα μέλη μας που μας στηρίζουν πάντα, εκπροσώπους του Δήμου μας, Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών» αναφέρει ο Σύλλογος και συγκεκριμένα ευχαριστεί:

τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη, την πρόεδρο της UNESCO Ελλάδος Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου-Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστα Νικολιδάκη, τους αντιδημάρχους Χρήστο Σκαμάκη, Δημήτρη Κατραμάδο και Χρήστο Φωτίδη, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Νίκο Γκαραβέλα, την αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ καθώς και του Συλλόγου Κρητών «Τάλως» Μαριάννα Μαμαλάκη, τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Γιώργο Καρύμπα, τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Λυκόβρυση Πεύκη.-» και δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κωνστάντο, τις τοπικές συμβούλους Ελευθερία Δερμιτζάκη και Φωτεινή Ρεΐση, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης Χριστίνα Παπαρούπα, την πρόεδρο των Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Δώρα Παππά, τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο, την πρόεδρο της ΕΚΣ Αεροπροσκόπων Πεύκης Σοφία Γουναροπούλου, την πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης Έλλη Μήτση, τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αναγέννηση» Γιώργο Κουτσικάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής Κώστα Νταλούκα, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Πάνο Κανέλλο και Παναγιώτη Μπόλλα και όλες τις φίλες και φίλους που τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του που πρόσφεραν είτε υπηρεσίες είτε είδη για τη λαχειοφόρο αγορά, Β. Χρονοπούλου, Μ. Τυράκη, Α. Καρκιμπατζάκη, Μ. Γιούλη, Ρ. Λογαρά, Γ. Τσάπαλη, Μ. Καραγιαννάκη και Ξ. Λεοντσίνη, καθώς και τους χορηγούς:

Gallery ΠΑΣΧΑΛΗΣ, Πεύκη
Κατάστημα ενδυμάτων ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ, Πεύκη
Γενικό ιατρό ΗΛΙΑ ΓΚΑΤΖΟΛΗ-ΣΑΜΙΟ MD, Msc, Μελίσσια
Eιδικό καρδιολόγο, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βιέννης και κλινικό διατροφολόγο ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΝΚΕ, Μαρούσι
Φυτώρια ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, Μαραθώνας
Σχολή χορού DANCE DREAM, Πεύκη
Κομμωτήριο TOP IDEA BY NOTA Ν. Σοκορέλη, Λυκόβρυση
Κομμωτήριο A&S HAIR BEAUTY, Λυκόβρυση
Κομμωτήριο Α. ΤΣΑΜΗ, Πεύκη
DAS HOME Πρατήριο Λευκών Ειδών, Λυκόβρυση
Κατάστημα ΠΕΡΙ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ, Λυκόβρυση
Κατάστημα εσωρούχων ΜΙΝΑ ΣΑΚΟΜΗΤΡΟΥ, Λυκόβρυση
Κέντρο διασκέδασης DIRLA, Μαρούσι
Ταξιδιωτικό γραφείο ASK 2 TRAVEL, Κηφισιά
Ανθοπωλείο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Λυκόβρυση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet