Γ. Θεοδωρακόπουλος: Εάν έως τις 12/5 δεν κλείσουν τη χωματερή στη Χρυσοβαλάντου τον λόγο θα έχει ο εισαγγελέας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Εάν έως τις 12/5 δεν κλείσουν τη χωματερή στη Χρυσοβαλάντου τον λόγο θα έχει ο εισαγγελέας

«Είχαμε αναφερθεί παραμονές του Πάσχα, στη… νέα παράνομη βεβαίως “χωματερή”, που δημιούργησε ο Δήμος μας δίπλα στο γνωστό πανελληνίως μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση και κοντά σε μια όμορφη γειτονιά», όπως αναφέρει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, συνδυασμός σημειώνει:

Από τότε, η ομάδα δράσης της Συμμαχία Πολιτών, με τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξανθόπουλο, επισκέφτηκαν την περιοχή επάνω από πέντε φορές, συνομίλησαν με τους κατοίκους και βεβαίως κατήγγειλαν δημοσίως τις απαράδεκτες πρακτικές του δημάρχου κ. Μαυρίδη.

Την Παρασκευή το απομεσήμερο πάρθηκε η απόφαση όχι μόνο να συνεχίσει η παράταξή μας τον αγώνα για τον καθαρισμό της περιοχής, αλλά με κύριο στόχο το ουσιαστικό… «σφράγισμα» της χωματερής, η οποία βεβαίως δεν δημιουργεί προβλήματα μόνο στην υγεία των κατοίκων, αλλά και κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Δυστυχώς η πόλη είναι στο έλεος του Θεού. Δεν φθάνει που η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη σε όλες τις γειτονιές έχουμε τώρα τη δημιουργία… χωματερής δίπλα στα σπίτια. Καλούμε τον δήμαρχο προσωπικά αλλά και τη δημοτική του ομάδα να κάνουν το χρέος τους απέναντι στους πολίτες που τους έχουν υπερψηφίσει. Επίσης καλούμε τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης που έχουν εκλεγεί στη Λυκόβρυση να ενωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Ενώ πρόσθεσε:

«Εμείς, η Συμμαχία Πολιτών, συνεχίζουμε τον αγώνα μας στον οποίον είχαμε αρχικά μόνον τη βοήθεια των κατοίκων, με στόχο να κλείσουμε οριστικά τη… χωματερή και να αποκτήσουμε καθαρές γειτονιές σε όλον τον Δήμο. Δεν πρόκειται λοιπόν να δώσουμε άλλα περιθώρια στον δήμαρχο. Τον οποίον και προειδοποιούμε ότι εάν έως την Τετάρτη 12 Μαΐου δεν έχει… κλείσει τη χωματερή, τον λόγο θα τον έχει ο εισαγγελέας. Τα ψέματα τελείωσαν με αυτήν τη διοίκηση του Δήμου μας».

Και κατέληξε:

«Και βεβαίως αρχίζουμε έναν άλλον αγώνα για καθαριότητα σε όλες τις γειτονιές. Και προσκαλούμε μαζί μας πέρα από τους κατοίκους και όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Όταν είμαστε πολλοί μαζί ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα».

Υ.Γ. Η παράταξή μας θα δώσει στη δημοσιότητα και βίντεο με την κατάσταση όπως ήταν το απομεσήμερο της Παρασκευής.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet