Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκεται μακριά από την κοινωνία
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκεται μακριά από την κοινωνία

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, παρουσιάζει από την πλευρά της τη δεύτερη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και όχι διά περιφοράς από την έναρξη την πανδημίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ειδικότερα, η Συμμαχία σημειώνει ότι «η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, γιατί όπως καλά γνωρίζετε οι προηγούμενες πραγματοποιήθηκαν, λόγω κορωνοϊού, με… ηλεκτρονική αλληλογραφία, χαρακτηρίστηκε καταρχάς με την απουσία του δημάρχου κ. Μαυρίδη», ενώ προσθέτει ότι «εξηγήσεις δεν δόθηκαν… Θα πείτε εδώ ο δήμαρχος απουσίαζε τις περισσότερες φορές την προηγούμενη περίοδο και οι πολίτες τον επιβράβευσαν με αύξηση ποσοστού 25%. Άρα έχει κατά κάποιον τρόπο την… έγκριση των πολιτών να μην έρχεται στις συνεδριάσεις και να λειτουργεί όπως λειτουργεί».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η παράταξη αναφέρει:

«Ένα από τα βασικά θέματα που έθεσε στην αρχή της συνεδρίασης εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών, της μόνης ανεξάρτητης παράταξης, ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ήταν η αδιαφορία του Δήμου προς τους πολίτες που βρέθηκαν μέσα στην υγειονομική κρίση ανήμποροι να αντιδράσουν».

Αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Θεοδωρακόπουλου, η Συμμαχία δημοσιοποιεί το κατωτέρω απόσπασμα:

«Είναι οι άνεργοι, είναι οι νέοι, είναι οι επαγγελματίες, είναι ολόκληρες οικογένειες που είδαν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Η μόνη αντίδραση του Δήμου μας ήταν το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που πρέπει κάποιος να είναι κάτω από το όριο της φτώχειας».

«Εδώ είμαστε ο μόνος Δήμος που δεν αφαιρέσαμε τα δημοτικά τέλη ούτε από την τοπική αγορά, που στη διάρκεια της πανδημίας είχε κατεβάσει ρολά. Είναι ένα δείγμα για το πόσο κοντά, ή μάλλον για το πόσο… μακριά βρίσκεται η διοίκηση του Δήμου από την κοινωνία».

Τέλος, η Συμμαχία Πολιτών σημειώνει ότι «το προαναφερθέν μεγάλο ζήτημα θα επανέλθει»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet