Γ. Κοκκινάς: Πλήρης αδιαφορία για το Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Γ. Κοκκινάς: Πλήρης αδιαφορία για το Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης

Ο κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+, Γεώργιος Κοκκινάς, σημειώνει ότι την Τετάρτη 16/9, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Λυκόβρυσης κλήθηκε να συνεδριάσει με μοναδικό θέμα την «Ενημέρωση και συζήτηση για το Πολεοδομικό Σχέδιο της Λυκόβρυσης», κατόπιν αιτήματος της παράταξής του, ενώ προσθέτει ότι η εν λόγω συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Συνεχίζοντας ο κ. Κοκκινάς αναφέρει ότι «ο νόμος για την λειτουργία των Κοινοτήτων προβλέπει την επαναληπτική συνεδρίαση του συμβουλίου εντός 24 ωρών. Ειδάλλως, μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις χωρίς τη συμπλήρωση της απαραίτητης απαρτίας, το συμβούλιο δύναται να συνεδριάσει, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών. (Άρθρο 96, παρ. 3 του ν. 3463/2006)».

Οι ευθύνες σε αυτά που πρόκειται να συμβούν στη Λυκόβρυση αναφορικά με το Πολεοδομικό Σχέδιο, ανήκουν στους συμβούλους, που αδιαφορούν για το σοβαρό αυτό ζήτημα, καθώς και στους κατοίκους που τους στήριξαν, καταλήγει ο κοινοτικός σύμβουλος.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet