Γ. Τσόλας: Απολύτως δημοκρατικά πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις Δ.Σ. της Α’/βάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Γ. Τσόλας: Απολύτως δημοκρατικά πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις Δ.Σ. της Α’/βάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

«Οι συνεδριάσεις της Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιούνται διά περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Η διαδικασία που ακολουθείται προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο. Η διοίκηση εισηγείται γραπτώς και αναλυτικά για κάθε θέμα επί της ημερήσιας διάταξης», όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γιώργος Τσόλας, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και πρώτο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε και να βελτιώσουμε το κατάλληλο σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά μας».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Τσόλας σημειώνει τα εξής:

Είναι αυτονόητο ότι η αντιπολίτευση μπορεί να εισηγηθεί επί των θεμάτων. Πρέπει όμως να τοποθετείται γραπτώς. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και απ’ τον νόμο για τις τηλεδιασκέψεις, οι οποίες διαφέρουν από τις συνεδριάσεις διά αλληλογραφίας.

Οι δικές μας εισηγήσεις και τοποθετήσεις στα θέματα των συνεδριάσεων, είναι πάντοτε σε γραπτό λόγο. Αυτό είναι απόλυτα δημοκρατικό, διαφανές και ο πλέον αξιόπιστος τρόπος διεξαγωγής των συνεδιάσεων. «Scripta manent», τα γραπτά μένουν!

Σε ό,τι αφορά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης έχουμε ήδη αναφερθεί ως Δ.Σ. Τα «κολπάκια» δεν αποτελούν στοιχείο της λειτουργίας της διοίκησης μας.

Οι νέες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν, σε οικόπεδο του Δήμου μας επί της οδού Σωκράτους και Ελ. Βενιζέλου στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης, για να καλύψουν ανάγκες της δίχρονης προσχολικής αγωγής. Οι εργασίες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν με ευθύνη του Δήμου έχουν ολοκληρωθεί. Για την αποπεράτωση του έργου αποκλειστική ευθύνη φέρει η ΚτΥπ Α.Ε.

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα των σχολικών κτηρίων, σας υπενθυμίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα τα σχολεία, λόγω της πανδημίας, ήταν κλειστά.  Όταν λοιπόν επαναλειτούργησε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι αρμόδιοι για την καθαριότητα πλεόναζαν.

Εν κατακλείδι, παρακαλούμε όπως οι αντιρρήσεις, οι τοποθετήσεις ή η αιτιολόγηση της ψήφου σας, κατατίθενται γραπτώς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet